Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket törés mentesen becsomagoljuk:

Rajzok és grafikák szállítása: csomagolópapírba, kartonlappal megerősítjük a képet, majd celofánba csomagolva kartonborítékba tesszük. Így adjuk fel szállításra. Mi a GLS futárszolgálatot ajánljuk, de lehet kérni a Magyar Posta szállítást is.

Keretezett képek: Ha a rajzokat keretezve kéri, a törékenyebb csomagot a képek fent említett csomagolásán felül a kereteket külön habfóliába és kartonborítékban postázzuk.

Kiegészítők: pólók, játékok és egyéb ajándék csomagolását a puha csomagolás mellett anyagtól függően kartonnal vagy habfóliával erősítünk meg, majd kartondobozban vagy borítékban postázzuk.

Digitális termékek: A termék esetében nincs postázási feladat. A digitális terméket az email-nem elküldött letöltési link megnyitásával kerül a vásárló tulajdonába. A digitális termékek esetében a felhasználás kizárólag személyes felhasználásra ad jogosultságot. Azok kereskedelmi használatra való felhasználása nem engedélyezett.

A szállítás alatt megsérült csomag árának megtérítése a szállítmányozó céget illeti meg, azért a JunE Artbox nem vállal felelősséget. A csomagokat minden feladás előtt fotóval dokumentálunk. A sérült áru cseréjét a leghatékonyabb, mindenki számára előnyös módon igyekszünk megoldani.

Shopping Cart